lørdag den 28. september 2013

Besøg fra det kolde nord...


Onsdag d. 18 september fik vi fornemt besøg fra Danmark. Poul og Tuja, der arbejder i Africa InTouch, organisationen som vi rejser med, kom et smut forbi Uganda.
Det er ikke så ringe at få besøg, når de kommer med slik (;
Onsdag aften arrangerede vi derfor en lille velkomstmiddag for vores 2 gæster, samt Pontiano og hans familie. Og hvad er en fest uden en kage? Og da vi jo er i afrika, er en banankage jo et oplagt forslag, da bananerne her er ekstra gode – især de helt små bananer. Sarah og jeg gik derfor i gang med vores bageprojekt, og for at få en ekstra svampet og lækker kage, kom vi selvfølgelig ekstra mange bananer i. Vi endte nok med at mose næsten 50..! Det skal dog siges, at det er de meget små bananer vi taler om, og at der blev 4 små bradepander. Men når vi selv skal sige det, blev de virkelig gode(; En super hyggelig aften!

Tuja og Poul var her dog langt fra kun for at spis banankage sammen med os og vores afrikanske familie. Torsdag og fredag brugte de bl.a. på at besøge de forskellige projekter Africa InTouch arbejder sammen med, dvs. Kamuzinda Farm, Pastor Fred School, Cornerstone School og kamuzinda Victury Church. Fredag var Sarah og jeg så heldige at komme med dem rundt, da turen her bl.a. gik til Cornerstone school, hvor vi underviser. En helt underlig fornemmelse at være på skolen, uden at skulle undervise. Dagen bød også på besøg på en helt anden skole; ”Christ the King”, og en lækker middag hos Pontiano og Mamma Halle. Tror aldrig jeg har smagt så mør og lækker en mørbrad! Vildt lækkert! Ja og så sluttede vi da lige dagen godt af, med barbecue night på Frikadellen(; En fantastisk start på en weekend, der blot skulle vise sig at blive bedre og bedre!
Eleverne synger for os på skolen "Christ The King"
Froskost hos Pontiano og Mamma Halle
Endelig blev det nemlig lørdag, hvor vi har været så fantastisk heldige, at blive inviteret med Tuja og Poul nogle dage til Tanzania! Det blev til 4 dage fyldt med kulturmøde, afrikansk dans, skolebesøg, kirkebesøg, familiebesøg, missionærbesøg, volontørbesøg, græshopper, marked, en afrikaner der snakker dansk, smuk natur og ikke mindst varmt vand i bruseren(;  Nogle oplevelser der helt sikkert nok skal komme mere om på bloggen! (:
Vores nye vandrensningssystem.
Vi takker Poul og Pontiano for det hårde arbejde,
selv om det stadig smager lidt af plastic.. (;

Ingen kommentarer:

Send en kommentar