søndag den 20. januar 2013

Lad eventyret begynde ...


Så varer det ikke længe inden flyet letter på vej mod Uganda!

Sidste uge bød på forberedelseskursus på Diakonhøjskolen i Århus. Her var vi 15 forventningsfulde unge samlet, for at høre hvilke ting vi har i vente, og hvordan vi skal tackle forskellige situationer. Vi blev først rystet godt sammen og fik tips til lege vi kunne lege med afrikanerne. Vi var endda så priviligeret at skolen havde besøg fra Sierra Lone, så vi fik prøvet nogle af legene af.
Senere på ugen hørte vi bl.a. om undervisning og sundhed, og vi er klar over, at vi kommer til at møde mange udfordringer i mødet med en anden kultur. Ugen sluttede af med udsendelsesgudstjenste, og kan man blive sendt bedre afsted, end med en bøn i ryggen? Herefter gik turen hjem igen med hovedet fuld af indtryk, ting man skal forholde sig til, og ikke mindst huske undervejs i de forskellige situationer vi kan komme ud i. Dog går man alligevel med tusind spørgsmål, forestillinger og forventninger, som bare venter på  at blive udforsket.
Kufferten er pakket, vaccinationerne i kroppen, passet fundet frem, og jeg er klar.
Så der er kun tilbage at sige; Lad eventyret begynde! (:4 forventningsfulde piger i den danske sne på vej mod Uganda. Fra venstre mig, Mathilde, Sofie og Nicoline

Ingen kommentarer:

Send en kommentar